
"Tak for lækker mad til studentergilde
De to slags sprøde Panini smagte super lækkert og var et hit som forret. Vi skar hver panini ud i tre, så gæster kunne smage begge slags. Som tilbehør til kød fik vi flot og praktisk anrettet kartoffelsalat og spidskålssalat. Lækre, friske råvarer og god smag. Kan varmt anbefales"
Signe Corfitz
Lige nu tilbyder vi denne særlige menu, som altid af de bedste økologiske råvarer. Menuen er vegetarisk, og kan også bestilles i en vegansk udgave. Menuen har fokus på de grøntsager, vi spiser der gror under jorden som f.eks. rødbede, peberrod, kartofler og pastinak. I disse grøntsager opsamles solens og sommerens sødme som vi kan nyde godt af i en kold tid. Nyd denne menu med venner, familie eller kolleger, og få en ny og anderledes oplevelse af det grønne køkken.
Rørvig Catering
5-retters ud af huset

Powersuppe
Første ret er en varm kartoffel-porrer suppe der virkelig er potent og strutter af vitalitet fra persille, ingefær og lime. Dertil brødchips m. rosmarin.
Suppen skal serveres varm.
Pastinakdelle
Pastinakdeller med citronmayo og ristede hasselnøddekerner. Dertil hvid quinoa m. syltede grøntsager. (vegansk alternativ til mayo ved take-away).
Pastinakdellerne smager bedst lune, og det anbefales derfor at varme dem op inden servering.


Rødbedens sødme
Rødbedens sødme hyldes i denne ret sat sammen med styrken fra peberrod og fedme fra creme fraiche. Salte og sprøde kapers er prikken over i'et. Brøndkarse titter op fra den mørke bund og minder om at foråret er på vej. (vegansk alternativ til creme fraiche ved take-away).
Vandbakkelse
Osteret som er en vandbakkelse med fyld af blød og fyldig ostecreme. Med kant af ristede mandler som et sprødt element. (vegansk alternativ ved take-away)


Chokolade- kokosdrøm
Chokolade- kokoscreme med syltede kirsebær, valnødder og skovsyre. Denne lækre dessert er uden brug af æg og mælkeprodukter.