
Her ses et eksempel på en menu vi serverede i vinters, som altid af de bedste økologiske råvarer. Menuer fra os vil altid være vegetarisk, og kan også bestilles i en vegansk udgave. Nyd en menu fra os med venner, familie eller kolleger, og få en ny og anderledes oplevelse af det grønne køkken.
Ring og spørg køkkenet om hvad der laves lige nu, da dette tit skifter afhængig af sæson og hvad vi kan skaffe af grøntsager i ordentlig kvalitet.
Rørvig Catering
5-retters ud af huset

Powersuppe
Første ret er en varm kartoffel-porrer suppe der virkelig er potent og strutter af vitalitet fra persille, ingefær og lime. Dertil brødchips m. rosmarin.
​
Suppen skal serveres varm.
​
Pastinakdelle
Pastinakdeller med citronmayo og ristede hasselnøddekerner. Dertil hvid quinoa m. syltede grøntsager. (vegansk alternativ til mayo ved take-away).
​
Pastinakdellerne smager bedst lune, og det anbefales derfor at varme dem op inden servering.


Rødbedens sødme
Rødbedens sødme hyldes i denne ret sat sammen med styrken fra peberrod og fedme fra creme fraiche. Salte og sprøde kapers er prikken over i'et. Brøndkarse titter op fra den mørke bund og minder om at foråret er på vej. (vegansk alternativ til creme fraiche ved take-away).
​
​
Vandbakkelse
Osteret som er en vandbakkelse med fyld af blød og fyldig ostecreme. Med kant af ristede mandler som et sprødt element. (vegansk alternativ ved take-away)
​


Chokolade- kokosdrøm
Chokolade- kokoscreme med syltede kirsebær, valnødder og skovsyre. Denne lækre dessert er uden brug af æg og mælkeprodukter.
​