Lige nu tilbyder vi denne særlige menu, som altid af de bedste økologiske råvarer. Menuen er vegetarisk, og kan også bestilles i en vegansk udgave. Menuen har fokus på de grøntsager, vi spiser der gror under jorden som f.eks. rødbede, peberrod, kartofler og pastinak. I disse grøntsager opsamles solens og sommerens sødme som vi kan nyde godt af i en kold tid. Nyd denne menu med venner, familie eller kolleger, og få en ny og anderledes oplevelse af det grønne køkken.

Rørvig Catering

5-retters ud af huset

Powersuppe1.jpg

Powersuppe

Første ret er en varm kartoffel-porrer suppe der virkelig er potent og strutter af vitalitet fra persille, ingefær og lime. Dertil brødchips m. rosmarin.

Suppen skal serveres varm.

Pastinakdelle

Pastinakdeller med citronmayo og ristede hasselnøddekerner. Dertil hvid quinoa m. syltede grøntsager. (vegansk alternativ til mayo ved take-away).

Pastinakdellerne smager bedst lune, og det anbefales derfor at varme dem op inden servering.

Pastinak1.jpg
RØDBEDE1.png

Rødbedens sødme

Rødbedens sødme hyldes i denne ret sat sammen med styrken fra peberrod og fedme fra creme fraiche. Salte og sprøde kapers er prikken over i'et. Brøndkarse titter op fra den mørke bund og minder om at foråret er på vej. (vegansk alternativ til creme fraiche ved take-away).

Vandbakkelse

Osteret som er en vandbakkelse med fyld af blød og fyldig ostecreme. Med kant af ristede mandler som et sprødt element. (vegansk alternativ ved take-away)

 

Vandbakkelse1.jpg
choko kokos1.jpg

Chokolade- kokosdrøm

Chokolade- kokoscreme med syltede kirsebær, valnødder og skovsyre. Denne lækre dessert er uden brug af æg og mælkeprodukter.

 

BESTIL PÅ SMS SENEST DAGEN FØR

Tlf.: 31 49 44 19 

Eller mail til rcatering@outlook.dk

Pris pr. kuvert 250 kr,-